clinica medicala
Informatii si programari :  021.667.65.77
Strada Pietei, nr 83, sector 1, Bucuresti
Home Despre noi Echipa medicala Dotari Analize medicale Chestionar de satisfactie Contact locatie saal fitness
Servicii medicale

Dermatologie
ORL
Recuperare medicala
Medicina muncii
Radiologie
Laborator de analize
Farmacii Humanitas CD
Magazin naturist
 
Pachet promo!

RECUPERARE MEDICALA

- consultatia initiala si 10 zile tratament, 4 proceduri electrice/zi: 300 lei/pensionari sau 350 lei/salariati (pret initial 700 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala: 300 lei/pensionari sau 350 lei /salariati (pret initial 450 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala (30 minute) si 10 sedinte masaj regional (15 min): 400 lei/pensionari sau 450 lei/salariati (pret integral 600 lei),

- consultatia initiala, 10 zile a cate 4 proceduri - laser, hidrotermoterapie (bai galvanice sau impachetari cu namol si parafina) masaj regional si kinetoterapie 15 minute: 400 lei/pensionari sau 450 lei /salariati (pret initial 900 lei)

Cardiologie

Vremea rece influenteaza cardiacii

Bolnavii de inima sunt printre cei mai afectati de vremea rece, fiind in pericol de a suferi. In ultima perioada echipajele de Ambulanta au fost solicitate de foarte multe cazuri de imbolnavire unele din aceste persoane au fost diagnosticate cu insuficienta respiratorie acuta de origine cardiaca si pulmonara iar alte persoane sufera de afectiuni cardiace – hipertensiune arteriala, tulburari de ritm, angine pectorala, suspiciune de infarct miocardic si alte sidroame coronariene acute.

O schimbare brusca de temperatura organismele cardiacilor se confrunta cu diverse probleme. Conform specialistilor, daca inima este bolnava, atunci nu se poate adapta rapid la schimbarile de temperatura si de aceea apare contractia vaselor de sange, sangele se ingroasa si pot aparea chiar decese.

Medicii cardiologi sustin ca variaţiile mari de temperatura si presiune determina si o stare de disconfort psihic asupra cardiacilor, motiv pentru care singura soluţie de preventie ar fi urmarea tratamentului precum si protejarea de vremea rece pana temperaturile se vor stabiliza.

DISLIPIDEMIA-PRINCIPALUL FACTOR DE RISC ATEROSCLEROTIC

Ateroscleroza este o boala sistemica progresiva cu manifestari focale, ce afecteaza arterele mari si medii. Boala cardiaca ischemica, boala cerebrovasculara sau periferica constituie manifestarile clinice ale aterosclerozei sistemice.

Factorii de risc majori pentru dezvoltarea aterosclerozei includ: dislipidemia, hipertensiunea arteriala (HTA), diabetul zaharat (DZ), fumatul, obezitatea, varsta inaintata si istoricul familial de boala coronariana prematura. continuare
  Alte articole:

Farmacii Humanitas
Farmacii Humanitas


Dermatologie
Cum tratam degeraturile


Cardiologie
Vremea rece influenteaza cardiacii


ORL
Laringita
 
  ORL
Sforaitul- cauze si tratament

Sforaitul este considerat de specialisti o boala cronica ale carei cauze sunt deja bine cunoscute si care poate beneficia de tratamente eficace. Sforaitul cronic perturba armonia conjugala, devenind un fenomen asfixic cronic. Sindromul de apnee in somn se defineste prin aparitia unor pauze de respiratie, daca aceste pauze depasesc numarul de 15 pe o ora somn, tratamentul devine obligatoriu. continuare
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Newsletter
Aboneaza-te acum pentru a primi informatii despre activitatea si servicile noastre
Certificari
 
 
Continutul paginilor site-ului web www.humanitasmedical.ro se afla sub protectia legilor dreptului de autor. ©2011-2012.
Toate drepturile sunt rezervate S.C. HUMANITAS MEDICAL S.R.L.
Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului fara acordul expres scris.