clinica medicala
Informatii si programari :  021.667.65.77
Strada Pietei, nr 83, sector 1, Bucuresti
Home Despre noi Echipa medicala Dotari Analize medicale Chestionar de satisfactie Contact locatie saal fitness
Servicii medicale

Dermatologie
ORL
Recuperare medicala
Medicina muncii
Radiologie
Laborator de analize
Farmacii Humanitas CD
Magazin naturist
 
Pachet promo!

RECUPERARE MEDICALA

- consultatia initiala si 10 zile tratament, 4 proceduri electrice/zi: 300 lei/pensionari sau 350 lei/salariati (pret initial 700 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala: 300 lei/pensionari sau 350 lei /salariati (pret initial 450 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala (30 minute) si 10 sedinte masaj regional (15 min): 400 lei/pensionari sau 450 lei/salariati (pret integral 600 lei),

- consultatia initiala, 10 zile a cate 4 proceduri - laser, hidrotermoterapie (bai galvanice sau impachetari cu namol si parafina) masaj regional si kinetoterapie 15 minute: 400 lei/pensionari sau 450 lei /salariati (pret initial 900 lei)

ORL

Laringita

Laringita este afectiunea laringelui, caracterizata de inflamatia mucoasei laringelui. Acest aspect se intampla datorata utilizarii excesive a corzilor vocale, unei infectii sau iritatii. Laringele este partea superioara a traheei si structura lui intra si corzile vocale, responsabile de producerea sunetelor.

Principala cauza a laringitei este infectia virala a cailor respiratorii superioare – cea mai intalnita in aceasta perioada este raceala. Laringita se poate asocia cu bronsita sau oricare inflamatie sau infectie a cailor respiratorii superioare. Infectiile bacteriene ale laringelui sunt extrem de rare.

Printre simptomele specifice laringitei, enumeram: raguseala, disfonie, pierderea vocii (in unele cazuri), dispnee (dificultati in respiratie). Simptomele sunt diferite in functie de gravitatea inflamatiei. Alte simptome pot fi si dificultatea in diglutitie, durerea de gat si febra. Diagnosticul se bazeaza pe simptomele tipice si pe alterarea vocii.

Tratamentul laringitei virale se stabileste in functie de simptomele prezente. Repausul vocal, aporturile lichidiene suplimentare si baile de aburi reduc simptomele si grabesc vindecarea. Antibioticele sunt prescrise in cazul infectiilor bacteriene.
  Alte articole:

Farmacii Humanitas
Farmacii Humanitas


Dermatologie
Cum tratam degeraturile


Cardiologie
Vremea rece influenteaza cardiacii


ORL
Laringita
 
  ORL
Sforaitul- cauze si tratament

Sforaitul este considerat de specialisti o boala cronica ale carei cauze sunt deja bine cunoscute si care poate beneficia de tratamente eficace. Sforaitul cronic perturba armonia conjugala, devenind un fenomen asfixic cronic. Sindromul de apnee in somn se defineste prin aparitia unor pauze de respiratie, daca aceste pauze depasesc numarul de 15 pe o ora somn, tratamentul devine obligatoriu. continuare
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Newsletter
Aboneaza-te acum pentru a primi informatii despre activitatea si servicile noastre
Certificari
 
 
Continutul paginilor site-ului web www.humanitasmedical.ro se afla sub protectia legilor dreptului de autor. ©2011-2012.
Toate drepturile sunt rezervate S.C. HUMANITAS MEDICAL S.R.L.
Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului fara acordul expres scris.