clinica medicala
Informatii si programari :  021.667.65.77
Strada Pietei, nr 83, sector 1, Bucuresti
Home Despre noi Echipa medicala Dotari Analize medicale Chestionar de satisfactie Contact locatie saal fitness
Servicii medicale

Dermatologie
ORL
Recuperare medicala
Medicina muncii
Radiologie
Laborator de analize
Farmacii Humanitas CD
Magazin naturist
 
Pachet promo!

RECUPERARE MEDICALA

- consultatia initiala si 10 zile tratament, 4 proceduri electrice/zi: 300 lei/pensionari sau 350 lei/salariati (pret initial 700 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala: 300 lei/pensionari sau 350 lei /salariati (pret initial 450 lei),

- 10 sedinte kinetoterapie individuala (30 minute) si 10 sedinte masaj regional (15 min): 400 lei/pensionari sau 450 lei/salariati (pret integral 600 lei),

- consultatia initiala, 10 zile a cate 4 proceduri - laser, hidrotermoterapie (bai galvanice sau impachetari cu namol si parafina) masaj regional si kinetoterapie 15 minute: 400 lei/pensionari sau 450 lei /salariati (pret initial 900 lei)

Dotari Coagulare

ANALIZORUL AUTOMAT ACL 300

Sistemele ACL , produse de firma INSTRUMENTATION LABORATORY - lider mondial in Hemostaza, au un standard ridicat de precizie in efectuarea testelor de coagulare.

Procesarea paralela a datelor combinata cu pipetarea automata, asigura rezultate corecte cu un consum redus de reactivi.

Sistemul ACL 300 proceseaza pana la 18 probe simultan, masurand si calculand pana la 22 de mii de puncte grafice in mai putin de 1 minut.

Pipetarea probelor se face automat ca de altfel si spalarea varfului de aspirare. Utilizatorul nu trebuie sa manuiasca fiecare cupa in parte, deci pericolul de contaminare este practic foarte redus.

Parametri determinati :
  • PT- FIB : fibrinogenul este furnizat de aparat fiind calculat pe baza curbei de coagulare pentru Timpul Quick ; rezultatele sunt exprimate in secunde, activitate ,ratie , INR.
  • APTT : rezultatele sunt exprimate in secunde si ratie.
  • TT : rezultatele sunt exprimate in secunde si ratie.


dotari biochimie
dotari hematologie
dotari imunologie
dotari coagulare
dotari radiologie
dotari cardiologie
dotari fizioterapie
 
  ORL
Sforaitul- cauze si tratament

Sforaitul este considerat de specialisti o boala cronica ale carei cauze sunt deja bine cunoscute si care poate beneficia de tratamente eficace. Sforaitul cronic perturba armonia conjugala, devenind un fenomen asfixic cronic. Sindromul de apnee in somn se defineste prin aparitia unor pauze de respiratie, daca aceste pauze depasesc numarul de 15 pe o ora somn, tratamentul devine obligatoriu. continuare
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Newsletter
Aboneaza-te acum pentru a primi informatii despre activitatea si servicile noastre
Certificari
 
 
Continutul paginilor site-ului web www.humanitasmedical.ro se afla sub protectia legilor dreptului de autor. ©2011-2012.
Toate drepturile sunt rezervate S.C. HUMANITAS MEDICAL S.R.L.
Este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea, crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul site-ului fara acordul expres scris.